GK d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GK d.o.o. Beograd
ADRESA
Vuka Vrčevića bb, 11160 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Ivana Kocić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Porodična firma "GK” osnovana je 1998. godine i svojim višegodišnjim trajanjem u građevinarstvu stvorila je prepoznatljiv stil koji se zasniva na visokom kvalitetu gradnje, primeni najboljih profesionalnih i moralnih standarda, upotrebi savremenih tehnologija i primeni inovacija u tehničkim i estetskim aspektima graditeljstva.

Danas firmom "GK" upravlja četvrta generacija porodice Kocić.

Firma „GK“ danas ima oko 100 zaposlenih. U okviru ove prestižne porodične firme, operativu čine inženjeri iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna. Oni se posvećuju svakom projektu maksimalno i brinu da isti bude jedinstven, funkcionalan i trajan.

„GK“ prema važećim standardima izvodi sve vrste zemljanih i betonskih radova u građevinarstvu. Sa sopstvenom mehanizacijom i ljudskim resursima izvodi iskope i nasipe, grubu i finu nivelaciju, pripreme za asfaltne radove, tunelske iskope i rušenje, prepuste i propuste, infrastrukturu-drenažu i podzemne instalacije, zaštite temeljnih jama, izradu armirano-betonskih konstrukcija, sve zanatsko-završne i instalaterske radove, enterijere i dr.

U svom zaokruženom procesu rada firma “GK” ima i fabriku za proizvodnju betona, pogon za obradu armature i pogon za separisanje šljunka. Višegodišnjim radom sa betonima usvojili smo nove tehnologije i doveli proizvodnju na zavidan nivo kvaliteta. Ukupni kapaciteti naše proizvodnje su 150 m3 po času. Poseban akcenat u našoj ponudi pridajemo osvojenoj tehnologiji na izvođenju podzemnih etaža u sistemu “belih kada”, odnosno vodonepropusnih konstrukcija bez upotrebe hidroizolacije i proizvodnji specijalnih vrsta betona - SCC betoni i samonivelišuće košuljice, a koji omogućavaju vremensku uštedu pri izvođenju.

Vijesti