Atlas Copco Srbija doo


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Atlas Copco Srbija doo Beograd (Novi Beograd)
ADRESA
Milutina Milankovića 23, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Predrag Ilibašić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Atlas Copco je u Srbiji direktno prisutan od 1957. godine.
Kao svetski lider u pružanju industrijskih rešenja za komprimovani vazduh, naš širok portfolio čine vazdušni i gasni kompresori, duvaljke, sušači, vakum pumpe, pokretni kompresori, generatori, svetlosni tornjevi, industrijski pneumatski alat i rešenja za industrijsku montažu, kao i rentiranje mašina.

Atlas Copco na Balkanu ima 10 distributera a samim tim i dobro razvijenu prodajnu, servisnu i distributersku mrežu.
Atlas Copco Srbija, sa sedištem u Beogradu, pokriva teritoriju Republike Srpske, Crne Gore, Kosova i Severne Makedonije.
Našim korisnicima pružamo najsavremenija rešenja i opremu, iz koje izdvajamo energetski efikasne mašine sa frekventnom regulacijom (VSD i VSD+), modularni sistem aluminijumskih (takodje i od nerdjajućeg čelika) cevovoda AIR NET, i naravno, iskusan servisni tim sa širokom paletom rešenja kreiranih po meri kupca.
Od servisnih ugovora sa produženom garancijom, daljinskog nadgledanja mašina, optimizacije rada više mašina, merenja curenja na mreži komprimovanog vazduha, i iskorišćenjem otpadne energije, naši korisnici mogu da odaberu više rešenja koja će im unaprediti poslovanje, smanjiti troškove energije i održavanja, uz tehničku podršku i originalne rezervne delove.

ATLAS COPCO - DOM INDUSTRIJSKIH IDEJA

Vijesti