Agricons T.E.C. d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AGRICONS T.E.C. DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
ADRESA
Dobračina 62, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Daliborka Radosavljević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Referenc lista
Opis djelatnosti
AgriCons T.E.C. je privatno, porodično preduzeće osnovano 2010.godine u Beogradu, Srbija.



Iskustvo ponaosob, maksimalna angažovanost, poštovanje kodeksa „poslovnog domaćina„ i korektnost u izvršenju poslovnih zadataka je osnovni postulat poslovanja preduzeća.



Primarna delatnost je trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama opremom i priborom i konsalting u poljoprivredi, komunalnom i građevinarstvu kao sastavnog dela poljoprivrede.



U spektru delatnosti kojima se AgriCons T.E.C. bavi su implementacija novih tehnologija u oblasti poljoprivrede, ratarskoj i stočarskoj proizvodnji, podizanje novih i unapređenje postojećihi farmi, kao i pravilnu eksploataciju svih vrsta obnovljivih izvora energije u skladu sa usvojenim projektima koji zadovoljavaju zahteve i potrebe naših klijenata.



Komunalno – građevinska mehanizacija je takođe sastavni deo poslovanja AgriCons T.E.C. i to u službi očuvanja, unapređenja i zaštite čovekove sredine.



Veliki uloženi rad, mladost i iskustvo pomaže nam da u kontinuitetu budemo uz klijenta, počev od same ideje, preko realizacije, eksploatacije, monitoringa do tehničko-tehnološkog usavršavanja, a sve u cilju stvaranja dobrog i zadovoljnog „poslovnog domaćina„.

Vijesti