Grad Beč | Međunarodne kancelarije – Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
WH International Services GmbH| Međunarodne kancelarije – Beograd
ADRESA
Balkanska 2/3302, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Miloš Bogunović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Saopštenja
Opis djelatnosti
Mreža međunarodnih kancelarija Grada Beča, koju zastupa predstavništvo WH International Services GmbH, preduzeće unutar Bečkog Holdinga, zadužena je od 1. januara 2016. godine za rad sa javnošću po nalogu Grada Beča u Beogradu, Berlinu, Budimpešti, Krakovu, Ljubljani, Pragu, Sarajevu, Sofiji i Zagrebu. Do marta 2023. godine, kancelarija je bila aktivna pod nazivom Eurocomm-PR.

Cilj Međunarodne kancelarije Grada Beča je jačanje Beča kao okosnice u srcu Evrope, podsticaj razmene između gradova i prisustvo Beča na ciljnim tržištima.

Međunarodna kancelarija pruža saradnicima Grada Beča i učesnicima međunarodnih stručnih delegacija detaljne i temeljne informacije iz oblasti politike, uprave, ekonomije i medija u ciljnim gradovima. Odabrane vesti iz Beograda, Berlina, Budimpešte, Krakova, Ljubljane, Praga, Sarajeva, Sofije i Zagreba prikazuju na nedeljnom nivou koje gradske teme se diskutuju u lokalnim medijima. Posebna istraživanja koja se obavljaju daju saradnicima Grada Beča pregled o pravilima i načinu rada ostalih gradskih uprava u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Kompetencija saradnika na lokalu omogućava dobru procenu i uvid u aktuelnu političku i ekonomsku situaciju.

Vijesti