Delight d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DELIGHT DOO BEOGRAD
ADRESA
Omladinskih brigada 90V, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Miroslav Tanazević, Marko Tanazević
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Galerije
Referenc lista
Saopštenja
Opis djelatnosti
Delight Office Serbia je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastoji da pruži isti nivo usluge i podrške u celom regionu.

Kompanija je osnovana pre više od jedne decenije i od tada konstantno unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi danas bila kompanija koja može da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Glavni cilj je da radni prostor klijenata učini efikasnijim i boljim koristeći iskustvo i znanje iz oblasti enterijera. Znanje koje kompanija koristi da promeni način na koji ljudi rade, doprinosi boljoj radnoj atmosferi kao i većoj produktivnosti zaposlenih, a radni prostor čini inspirativnim i upečatljivim.

Delight je kompanija koja pomaže da sačuvate vreme i novac. Delight brine o svakom detalju – od prostornog savetovanja, dizajna enterijera i arhitekture, do implementacije i održavanja. Vizija je pružanje klijentu najbolje usluge i vrhunski kvalitet.

Vijesti