ECO DESIGN STUDIO GROUP


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ECO DESIGN STUDIO GROUP DOO BEOGRAD, DOBRAČINA 50
ADRESA
Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Kosta Maksimović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.
ECO Design Studio se bavi uređenjem najvećeg i najsadržajnijeg portala u službi lepote i online prodaje kozmetičkih i proizvoda za negu kose: www.saloninfo.rs.
Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu.
U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis Kozmo koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.
Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.

Vijesti