NavMenu

U Ulcinju planirana izgradnja objekta sa 40 stanova i četiri poslovna prostora (FOTO)

Izvor: eKapija Srijeda, 29.12.2021. 10:22
Komentari
Podeli
(Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Valon Buzuku/Idejno rješenje/Printscreen)
Ulcinj bi mogao da dobije još jedan stambeno-poslovni objekat ukupne bruto građevinske povšrine blizu 3.600 m2. Izgradnja objekta planirana je u zahvatu DUP-a Ulcinjsko polje na urbanističkim parcelama 16, 17 i 18 zona B, podzona 4.

Kao investitori objekta navode se Concordia Commerce iz Ulcinja i Melinda I. Išmić.

Spratnost planiranog objekta je Po+P+4 i imaće podrum, prizemlje i četiri etaže. Glavni ulaz u objektat se nalazi na sjevernoj strani parcele. Parkiranje je predviđeno na slobodnim površinama parcele, čime je obezbjeđen potreban broj parking mjesta shodno urbanističko-tehničkim uslovima.

(Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Valon Buzuku/Idejno rješenje/Printscreen)
U podrumu zgrade smještene su tehničke prostorije, tampon zona, stepenište i lift. Prizemlje je predviđeno za poslovanje, pa su projektovana četiri poslovna prostora, pri čemu svaki ima više od 100 m2.

Spratovi buduće zgrade planirani su za stanovanje. Projektovano je 40 stanova različitih struktura u površina, i to po 10 stanova na svakoj nadzemnoj etaži.

Kako se može vidjeti u dokumentu koji je objavljen na sajtu Ministarstva ekologije prostornog planiranja i urbanizma, investitor je dobio i zeleno svjetlo na idejno rješenje objekta, za čiju je izradu bio zadužen Valon Buzuku.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni objekat u Ulcinju
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.