NavMenu

Željeznička infrastruktura CG oglasila izdavanje poslovnih prostora, magacina, restorana, zemljišta i drugih objekata

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.08.2021. 15:22
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage)

Željeznička infrastruktura Crne Gore raspisala je javni poziv za izdavanje u zakup poslovnih prostora, magacina, restorana, zemljišta i drugih objekata za 2021.godinu.

Tako se između ostalog nudi otvoreni skladišni prostor i postavljanje privremenih objekata na stanici Bar, a na stanici Sutomore u zakup se nude dva restorana, zemljište i dr.

Na stanici Virpazar takođe u zakup je oglašen restoran, kao i otvoren skladišni prostor, jednako kao i u podgoričkoj stanici, gdje se u zakup daje i više zemljišnih parcela, kao i lokacija za postavljanje privremenih objekata.

U ponudi su i objekti na stanici Danilovgrad, Nikšić, Bijelo Polje, Mojkovac.

Nude se i mjesta za postavljanje reklamnih panoa, ali i korišćenje trafostanica koje pripadaju ovom preduzeću.


Pravo učešća na javni poziv imaju pravna i fizička lica koja prije početka nadmetanja uplate depozit u iznosu od 10% od početne cijene za javno nadmetanje na mjesečnom nivou, direktnom uplatom na blagajni Zakupodavca, a cjelokupan cjenovnik možete pogledati OVDJE.

Ponude treba slati do 8. septembra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.