NavMenu

Colliers Crna Gora se takmiči za najbolju konsultantsku kuću u Evropi

Izvor: bankar.me Srijeda, 21.10.2020. 14:55
Komentari
Podeli
(Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)
Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori. Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće "International Property Awards" kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Priznanje će biti uručeno Colliers International-u na European Property Awards onlajn virtuelnoj ceremoniji 11. decembra 2020. godine. Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Podsjećamo da je Colliers International Crna Gora krajem 2015. godine proglašen za najbolju konsultantsku kuću u Evropi.

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

International Property Awards nagrade dodjeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podijeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijsko pacifičku regija.

Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers International- a za Crnu Goru se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom jos jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Posebnu zahvalnost Novaković je uputio Colliers timu i klijentima koje svaka kompanija samo može poželjeti, a bez kojih se kontinuirani vrhunski rezultati ne bi mogli ni ostvariti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.