Izvor: Tanjug | Petak, 16.10.2020.| 12:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Podgorica prodaje zgradu Robne kuće Beograd

(Foto: beeboys/shutterstock.com)
Glavni grad Crne Gore pripremio je skupštinsku odluku na osnovu koje će biti moguće prodati poslovnu zgradu u kojoj je nekada poslovalo preduzeće Robna kuća Beograd, a to je saopšteno nakon sastanka šefova klubova odbornika prije dva dana sa predsjednikom Skupštine Glavnog grada Đorđem Suhihom.

Prema pisanju lista Dan o toj odluci će se raspravljati na sjednici gradske skupštine 29. i 30. oktobra, prenosi portal CdM.

Uvidom u zvanične podatke Uprave za nekretnine na katastarskoj parceli broj 3965 KO Podgorica II nalaze se trospratna zgrada sa podrumom, površine od 1.017 kvadrata i zemljište, površine 117 kvadrata.

Kako se navodi, Podgorica je posle 18 godina spora, sredinom septembra prošle godine postala vlasnik zemljišta i poslovne zgrade u Ulici Slobode, a presudom Višeg suda pripala mu je poslovna zgrada u vanprivredi sa svim pripadajućim posebnim djelovima, kao i zemljište uz vanprivrednu zgradu površine 117 kvadrata.

Zastupnik Glavnog grada u ovom sporu Milenko Raspopović prošle godine je saopštio da je postupak dugo bio u prekidu zbog stečaja robnih kuća Beograd.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.