NavMenu

U Mišićima kod Čanja gradiće se novi hotel

Izvor: eKapija Petak, 14.02.2020. 12:04
Komentari
Podeli
Planirani izgled hotela (Foto: Opština Bar/Elaborat printscreen)Planirani izgled hotela
Turistička ponuda Bara uskoro bi mogla da bude upotpunjena još jednim hotelom. Naime, u Mišićima kod Čanja u planu je gradnja hotela sa 3 zvezdice.

Prema projektu, hotel čiji je investitor Mladen Milašinović iz Bara biće izgrađen na 1.435,44 m2, spratnosti prizemlje plus 4 sprata.

U prizemlju je planiran poslovni dio hotela kao i ugostiteljsko-uslužni dio - restoran. U prizemlju objekta smješteni su ulaz u hotel, foaje sa recepcijom hodnici, sanitarni čvor, restoran, kuhinja, magacini, tefretana, šprinkler prostorija, svlačionice, masaža, stepenište i lift.

Na spratovima su projektovani apartmani visoke kategorije. Svi spratovi pored komunikacija (hodnik, stepenište i lift) imaju po 4 apartmana za smještaj gostiju, pa je ukupan broj apartmana u budućem objektu 16.

Navedeno je i da objekat u potpunosti zadovoljava sve uslove nesmetanog kretanja osoba sa invalitetetom i smetnjama u razvoju.

Planirana lokacija hotela (Foto: Opština Bar/Elaborat printscreen)Planirana lokacija hotela
Planirano je da se sve slobodne površine oko hotela ozelene travnatim površinama. U planu je sadnja drvoreda i dekorativnog zelenila, a površine pod zelenilom iznose 1.052,07 m².

Ispred hotela predviđeno je dječije igralište sa inventarom. Prilazi i staze oko hotela predviđene su od nabijenog betona sa dekorativnim popločavanjem (behaton).

Predviđeno je ukupno 13 parking mjesta.

Sekretarijat za komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Bar obavijestio je zainteresovanu javnost da je investitor podnio zahtev za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata za projekat izgradnje ovog hotela i omogućio javni uvid u dokumentaciju.

M. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina

Budva naručila gradnju saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun - Vrijednost posla skoro pola miliona eura

Opština Budva raspisala je tender za radove na izgradnji saobraćajnice kod gradskog groblja Podkošljun, sa kompetnom infrastrukturom. Vrijednot posla procijenjena je na 495.868 EUR. Tender je otvoren do 31. maja, detaljnije OVDJE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.