NavMenu

EPCG donirala sanitetsku opremu JPU Đina Vrbica iz Podgorice

Izvor: eKapija Petak, 10.09.2021. 12:23
Komentari
Podeli
(Foto: Elektroprivreda Crne Gore)
Elektroprivreda Crne Gore donirala je sanitetsku opremu JPU Đina Vrbica iz Podgorice. Donaciju je direktorki ove ustanove Ivani Razić uručio direktor EPCG Nikola Rovčanin.

- U više navrata smo govorili o odlučnosti EPCG da se pozicionira kao društveno odgovorna kompanija. Takvo držanje dolazi do izražaja naročito u ovako osjetljivom trenutku, kada se Crna Gora suočava sa raznorodnim efektima pandemije Covid-19. Naš primarni cilj, s obzirom na polje djelovanja, jeste razvijanje energetskog sektora, ali nikada nećemo izgubiti iz vida potrebe građana i javnih ustanova bez kojih je nemoguće zamisliti svakodnevicu. Ova donacija je samo jedan u nizu pokazatelja dobre volje Elektroprivrede, ali i spremnosti vaspitno-obrazovnih institucija da se prilagode izazovima sadašnjice - kazao je Rovčanin.

- Zahvaljujući dobroj saradnji sa izvršnim direktorom EPCG, našoj ustanovi je donirana sanitetska oprema. Ovaj gest dobija naročito veliki značaj kada se ima u vidu stanje u kome se trenutno nalazi naš vaspitno-obrazovni sistem, u kontekstu suočavanja sa epidemiološkim rizicima - istakla je Ivana Razić.

Nadovezujući se na činjenicu da je JPU Đina Vrbica uključena u realizaciju međunarodnog programa Eko-škola, koji za cilj ima razvijanje svijesti o očuvanju životne sredine kod najmlađe populacije, Razić je navela da je sa Rovčaninom dogovoren nastavak saradnje, kroz brojne aktivnosti u okviru teme Energetska efikasnost.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.