NavMenu

Nova aplikacija - Donirajte za Dječju bolnicu, a Telekom duplira donacije

Izvor: bankar.me Četvrtak, 30.01.2020. 15:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/JESHOOTS-com)Ilustracija
Telekomovi korisnici prethodnih dana mogli su primijetiti novu verziju Telekom ME aplikacije na svojim telefonima. Povodom njenog predstavljanja, Telekom organizuje akciju prikupljanja sredstava za kupovinu savremenih instrumenata za operacioni blok Instituta za bolesti djece KCCG. Svi korisnici Telekoma do kraja februara kroz Telekom ME aplikaciju mogu da doniraju 1 euro, a Telekom duplira donacije.

Na početnoj stranici aplikacije nalazi se jasno naznačeno polje koje korisnike vodi do stranice za donaciju. Po završenom procesu, koji se obavlja u par klikova, korisnici će dobiti potvrdu o uspješnoj donaciji.

Nova verzija Telekom ME aplikacije korisnicima omogućava lak i brz uvid u potrošnju minuta i poruka, kontrolu potrošnje interneta, kao i upravljanje svim servisima Telekoma, bilo kada i sa bilo koje lokacije. Korisnici kroz aplikaciju mogu sami jednostavno aktivirati i deaktivirati dodatne opcije, mijenjati tarife…

Osim toga, aplikacija daje mogućnost plaćanja računa u par klikova (uz nagrađivanje redovnog izmirivanja obaveza), još lakšu dopunu pripejd računa, kao i najbrži kontakt sa Telekom agentima (Live Chat) koji korisnicima olakšava dobijanje neophodnih informacija i podrške.

Zahvaljujući brojnim funkcionalnostima, intuitivnom i jednostavnom korišćenju i odličnom korisničkom iskustvu, preko 35.000 korisnika svakog mjeseca koristi Telekom ME aplikaciju.

Iz Telekoma napominju da je aplikacija dostupna korisnicima svih mobilnih mreža kako bi mogli da na najjednostavniji način upravljalju Telekom fiksnim, TV i internet servisima koje koriste. Nova aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku.

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i može se koristiti na svim Android i iOS pametnim uređajima.

Više informacija o Telekom ME aplikaciji i akciji prikupljanja donacija može se pronaći na sajtu www.telekom.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.