NavMenu

Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju od strane britanskog magazina Wanderlust

Izvor: eKapija Petak, 19.08.2022. 15:16
Komentari
Podeli
(Foto: NTO CG)

Crna Gora nominovana je za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 21. godišnje dodjele nagrada prestižnog britanskog magazina "Wanderlust Reader Travel Awards 2022".

"Wanderlust" je najstariji britanski magazin posvećen putovanjima i jedan od vodećih u poslednjih 29 godina, sa posebnim fokusom na održivi turizam. Misija magazina je da objavom autentičnih putopisa, zadivljujućih fotografija i stručnih savjeta, inspiriše putnike širom svijeta da otkriju nove destinacije. Sa preko 10 miliona pregleda stranice godišnje i preko 100 000 čitalaca po izdanju, ovaj magazin jedan je od najuticajnijih kada je u pitanju odluka britanaca o izboru sljedeće destinacije za putovanje, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Crna Gora je već dobro poznata destinacija za čitaoce magazina Wanderlust i nalazi na vrhu liste zamalja koje treba posjetiti, što je čini jednom od favorita za ovu nagradu. Čitaoci su imali priliku da se kroz afirmativne članke upoznaju sa atraktivnom ponudom i nesvakidašnjim prirodnim ljepotama. "Prošetajte Kotorom, upijajte zrake sunca na budvanskim plažama i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Durmitor" jedna je od preporuka ovog magazina.


U saradnji sa vodećom svjetskom turističkom berzom "World Travel Market", nagrade će biti uručene na prestižnoj ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati u "Londonskoj kuli (Tower of London)", 8. novembra, a očekuje se prisustvo preko 300 lidera u oblasti turizma.

Glasajte za Crnu Goru ovdje: https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/mIVBFx2O


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.