NavMenu

Plaćaju da pijete vino u Španiji i Portugalu, dnevnica 240 EUR

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 18.08.2022. 09:17
Komentari
Podeli
(Foto: Refat/shutterstock.com)
Da li je vino ukusnije kada ga pijete iz lijepe čaše na terasi sa prelijepim pogledom ili je svejedno da li ste kod kuće, pijete iz šolje i gledate televiziju?

Britanski lanac vinoteka Mažestik upravo to želi da sazna, pa će nekome platiti 240 EUR da bude dio jedinstvenog istraživanja.

Iz ove vinoteke su objavili da traže pripravnika koji će im pomoći da saznaju da li vino ima bolji ukus na odmoru.
Odabrani pripravnik će biti poslat na Pirinejsko poluostrvo na tri dana, uz plaćene letove i smještaj, kao i dnevnicu od 240 EUR.

Odabrana srećna osoba će dobiti kutiju vina proizvedenih u Španiji i Portugalu kako bi mogla da ih pije upravo u područjima gdje su proizvedena. Kada se taj izlet završi, njihov pripravnik će dobiti potpuno isti sanduk vina da proba kod kuće da vidi da li će osjetiti bilo kakvu razliku.

- Nije potrebno prethodno iskustvo, samo otvoren um, pasoš i ljubav prema lijepim bocama - kažu iz Mažestika.

Zainteresovani bi trebalo da popune prijavu na veb-stranici pomenute vinoteke, koja je otvorena samo za stanovnike Velike Britanije i da napišu koje vino vole najviše da piju na odmoru, uz 200 riječi o tome zašto baš oni zaslužuju da budu pripravnik, kao i njihovo mišljenje da li je vino ukusnije u inostranstvu.

Kako navode na njihovoj stranici, prijave traju do 19. avgusta, a srećnik će na svoje putovanje krenuti u septembru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.