NavMenu

Najveće regionalne zvijezde stižu u Herceg Novi - Festival HYPE od 19. do 21. avgusta

Izvor: eKapija Petak, 12.08.2022. 09:15
Komentari
Podeli
(Foto: Hype festival)
Približava nam se druga polovina avgusta, koju će na crnogorskom primorju obilježiti novi muzički festival - HYPE. Od 19. do 21. avgusta na obali mora (Park Titove vile u Igalu) nas očekuje izvrstan muzički program, ispunjen nastupima nekih od najvećih regionalnih pop-rok zvijezda.

Iako je prvo izdanje festivala, organizatori su se potrudili da već na premijeri lineup festivala bude dovoljno kvalitetan, da već sada HYPE možemo svrstati u jedan od najboljih festivala u Crnoj Gori.

Prvog dana festivala, u petak 19. avgusta na Peroni binu HYPE festivala dolaze redom Brkovi, Dr Nele Karajlić i Hladno pivo. Bez puno razmišljanja, poslastica za ljubitelje panka, roka, piva i dobre svirke.

- U subotu 20. avgusta provod započinjemo sa domaćom klapom Who See, preko splitskog TBF-a do legendi ex-yu muzičke scene - Bajage i instruktora. Završna noć HYPE festivala, u nedjelju 21. avgusta, biće prava poslastica. Publiku će zagrijati balkanska senzacija - dubrovačka grupa Silente, koja je poslednjih par godina izbacila nekoliko sjajnih hitova. Nakon njih, kroz ovu magičnu noć vodi nas Damir Urban sa njegovom fantastičnom četvorkom. Kao kruna večeri i čitavog HYPE festivala, za kraj je ostavljen nastup Džibonija, jedne od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu - saopšteno je na sajtu TO Herceg Novi.

Sve ukupno, HYPE festival nam donosi tri dana izvanredne zabave, dodatno upotpunjene dnevnim žurkama na plaži, kao i žurkama na više lokacija u gradu.

- Herceg Novi je već u hajpu, a potpuno usijanje atmosfere će doživjeti tokom festivala, od 19. do 21. avgusta - poručuju.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su sve do početka festivala dostupne po promotivnim cijenama od 15 eura za jednu noć ili 40 eura za sve tri noći festivala. Sve informacije o kupovini ulaznica, kao i druge korisne informacije o festivalu možete pronaći na sajtu festivala - www.thehype.me kao i na društvenim mrežama (@hype.hercegnovi).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.