NavMenu

Dah safarija na Jadranu - Upoznajte čari Sea Glamping kampa (FOTO i VIDEO)

Izvor: Media Biro Ponedjeljak, 08.08.2022. 07:27
Komentari
Podeli
(Foto: Media Biro)
Vreli avgustovski dani, prošarani rekordnim temperaturama, za jedno mjesto na crnogorskom primorju, prava su nepoznanica. U selu Krimovica, pet minuta od plaže Trsteno i tirkiznog Jadranskog mora, ušuškan među bujnom vegetacijom, nalazi se jedinstveni Sea Glamping kamp.

Spoj luksuza, prirode i održivih tenhologija, izgrađen sa puno entuzijazma u rekordnih pet mjeseci, projekat predstavlja djelo domaće kompanije Geoengineering, koja već 15 godina uspješno posluje u oblasti geodezije i katastarskih poslova. O investiciji u najbrže rastuću granu turizma u svijetu, kao i ekskluzivnom ponudom specijalnih šatora, upoznala nas je menadžerka Sea glamping kampa Jelena Gardović.

- Na ovom mjestu, u martu ove godine, nije bilo ničega. Sada imamo pet smještajnih jedinica kapaciteta 17 mjesta, bar, restoran sa parkingom i posebnu zonu za uživanje - bazen sa ležaljkama, suncobranima, baldahinima, kao i platformu za jogu koja će se u večernjim satima pretvarati u otvoreni bioskop. Riječ je o pravom rizortu namijenjenom za pravo uživanje - navela je Gardović.


Rasprostranjen na 2.500 metara kvadatnih, prvi glamping kamp u Crnoj Gori kojeg karakteriše vrhunski kvalitet gradnje, obuhvata tri vrste šatora u kojem može da boravi od dvije do pet osoba. Opremljeni spavaćim sobama, kuhinjom, kupatilom, tuš kabinom i prostorom za ručanje, posjetioci imaju priliku da borave u smještaju nalik hotelskom, samo na većem nivou.

Menadžerka kampa naglasila je da su sve jedinice odvojene, što je posebno pogodno za vrijeme u kojem se korona opet širi. Osim toga, skrenula je pažnju i na zanimljive detalje koje ambijent razlikuje od sličnih objekata u zemlji, a i šire.

- Šatori, rađeni po uzoru na afričke safari šatore, ali i sav namještaj u njima, dopremljeni su iz Holandije. Na tom tragu drveta, radili smo restoran i bar, koji su otvoreni. Uz to, imamo i solarne panele, kao i bioseptičku jamu, koja prečišćava vodu koja se dalje može koristiti za navodnjavanje. Važno je naglasiti da je mnogo pažnje posvećeno ozelenjavanju ovog prostora. Posađene su masline, palme, citrusi, bambusi, banane, mnogo cvijeća, ali smo uspjeli i da sačuvamo neke autohtone vrste.


Pod sloganom "Where nature meets luxury", osim kutka namijenjenog za odmor i čist hedonizam, kamp posjetiocima nudi fantastičan restoran koji će sigurno oduševiti ljubitelje mediteranske i domaće hrane. Za ukusne obroke, napravljene vještim rukama šefa kuhinje Miloša Pejakovića, već se pročulo.

- Dočaraćemo vam neke drugačije koncepte. Podržavamo lokalnu prirodu i koristimo isključivo lokalne proizvode. Samim tim, nadamo se da ćemo vam priuštiti malo drugačije iskustvo kod nas u Sea Glampingu - izjavio je Miloš, član malog, ali uigranog kolektiva.

Uživanje u sjajnoj atmosferi, kvalitetnom odmoru i najljepšim prospavanim noćima, prioritet su gostoprimljivih domaćina, koji sa nestrpljenjem i srdačnošću dočekuju turiste. Zato pozivaju zainteresovane da ih posjete i osjete čari neponovljivog iskustva.
Fotogalerija
Sea Glamping kamp
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Industrija

Novi tender za zakup Željezare - Prednost kompanijama koje proizvode "zeleni čelik", u prvih pet godina najmanje 25 mil EUR investicija

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je novi tender za zakup pogona Čeličane i Kovačnice u cilju valorizacije i očuvanja proizvodnje čelika u fabrici sa tradicijom proizvodnje dužom od 65 godina. Pravo učešća na javnom pozivu imaju sve kompanije iz Crne Gore i inostranstva koje su registrovane i posluju u skladu sa Zakonima države u kojoj obavljaju svoje djelatnosti. U zakup se izdaju proizvodne i pomoćne hale, proizvodna

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.