NavMenu

Glinko Crafts nakit uskoro na promociji u TC Delta City

Izvor: eKapija Srijeda, 06.07.2022. 14:03
Komentari
Podeli
(Foto: Printscreen/podgorica.me)
Glavni grad Podgorica, u saradnji sa TC Delta City i marketinškom agencijom Strategist nastavlja sa realizacijom projekta podrške kreativnom preduzetništvu, a tokom jula će svoje proizvode predstavljati nova ekipa kreativaca - Glinko Crafts, ručno rađeni nakit od polimerne gline.

Brend Glinko rezultat je impresije prirodom, nastao sa ciljem kreiranja proizvoda koji će iz novog ugla i na jedinstven način predstaviti motive karakteristične za Crnu Goru, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kolekcija Glinko nakita predstavlja niz oblika inspirisanih motivima iz crnogorskih pejzaža. Brda, planine, jezera i more elementi su čije fluidne forme dominiraju dizajnom. Svaki oblik iz kolekcije prikazan je kroz lejere/slojeve/segmente od kojih se sastoji priroda. Oni ujedno simbolišu i slojeve vremena, pod čijim je uticajem sve što vidimo formiralo sadašnji oblik.

Osim nakita, brend čini i niz sitnih detalja koji upotpunjuju priču, poput pažljivo odabranih materijala i smisleno dizajniranog pakovanja. Kako koncept potiče od inspiracije prirodom, svaki segment proizvoda je ponovno upotrebiv i moguće mu je dati novu namjenu. Glinko kreacije osmišljene su za zaljubljenike u dobru priču i za ljude kojima nakit predstavlja više od ukrasa.

Podsjećamo, kroz ovogodišnji konkurs za kreativne preduzetnike, široj javnosti svoju ponudu predstavili su domaći brendovi Drvce dizajn, GuGu marame za dojenje, Duga Toys, Winner Group, Shtrikarica i The Finest from Montenegro.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Crnoj Gori prijeti opasnost da zamijeni turizam nekretninama - Planovima zaštiti turističke zone od stambenih objekata

Moramo voditi računa o balansu između investicija u turizmu i održivosti kojoj smo svi posvećeni. Zaštita prostora treba da bude temelj razvoja, poručeno je sa tematske sjednice Odbora udruženja turizma Privredne komore koja je organizovana nedavno, u okviru javne rasprave o Nacrtu prostornog plana Crne Gore. Uzimajući u obzir da je prostorno planiranje jedan od ključnih instrumenata za uspostavljanje dugoročnog i održivog okvira za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.