NavMenu

HSMAI priznanje stiglo u Crnu Goru

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 04.07.2022. 14:11
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing menadžer hotela Regent, dobitnica je druge nagrade za marketing profesionalca godine (Marketing Professional of the year) organizacije HSMAI.

- Privilegovana sam nominacijom od strane svoje kompanije i IHG korporacije. Biti drugi u hotelijerskoj industriji Evrope u okviru svoje struke od strane organizacije koja ima tradiciju dužu od 90 godina je velika čast, te kruna osmogodišnje karijere u hotelu Regent. Bila sam ponosna što se ime Crne Gore, Porto Montenegra, hotela Regent i moje lično čulo na elegantnoj svečanosti na kojim su prisustvovali visoko rangirani profesionalci luksuznog hotelijerstva današnjice - izjavila je Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing Manager hotela Regent.

Svečanost je održana u četvrtak, 30. juna u hotelu Kimpton Fitzroy u centru Londona sa oko 80 zvanica.

Elena Ljiljanić je PR & marketing menadžer koji vodi kompletnu komunikaciju hotela Regent od prije otvaranja 2014. godine do danas. Odgovorna je za brojne inicijative iz domena marketinga, PR-a i komunikacije na digitalnim kanalima kao i brojnih inicijativa koje su gradile identitet hotela Regent te doprinijela vidljivosti i valorizaciji lokalnog naslijeđa kroz internacionalni proizvod. Ova rođena Tivćanka, diplomac je RIT univerziteta u Dubrovniku i pripada novoj generaciji profesionalaca hotelijerske industrije.

HSMAI prdedstavlja organizaciju Hospitality Sales & Marketing Association International koja okuplja profesionalce iz svih segmenata hotelijerske industrije. HSMAI je prepoznat kao lider u identifikovanju i komuniciranju trendova hotelijerstva te vodi u edukaciji i inovacijama u okviru prodaje, marketinga, različitih vrsta menadžment disciplina te ima ključnu ulogu u povezivanju profesionalaca iz struke. Osnovana u SAD-u u 1927. godine, HSMAI broji oko 5.000 članova iz 35 zemalja svijeta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.