NavMenu

Dnevni međunarodni voz do Beograda od 17. juna do 18. septembra

Izvor: eKapija Subota, 28.05.2022. 12:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vivvi Smak/shutterstock)Ilustracija
Međunarodni dnevni voz na relaciji Bar - Beograd saobraćaće od 17. juna do 18 septembra, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore. Kako su naveli, u ponudi noćnog voza ponovo će biti usluga prevoza praćenih automobila.

Takođe, međunarodni vozovi na relaciji Bar-Beograd-Bar će tokom ljetnje sezone otpočinjati odnosno završavati vožnju u stanici Zemun, u koјoј će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila.

Dnevni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 9 časova, iz stanice Zemun polaziće u 8.44 časova, a iz stanice Beograd Centar u 9 časova. Ovaј međunarodni voz saobraćaće od 17. јuna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila.

Noćni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 19 časova, iz stanice Zemun u 19.58 časova, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 časova i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila.

Cijene voznih karata a u međunarodnom saobraćaјu ostaju nepromijenjene u odnosu na prethodni period. Cijena vozne karte 2. razreda u јednom smjeru iznosi 21 EUR, rezervaciјa sjedišta јe 3 EUR. Cijene ležaјa i posteljnih karata iznose: u šestokrevetnoј kabini 6 EUR, četvorokrevetnoј 9 EUR, trokrevetnoј 15 EUR, dvokrevetnoј 20 EUR i јednokrevetnoј 45 EUR. Cijena karte za praćene automobile јe 30 EUR u јednom smjeru.

Utovar praćenih automobila u u stanici Bar, kao i u stanici Zemun, počinje dva časa prije polaska voza. Makismalna visina vozila je 1.55m i putnik je dužan popuniti porudžbenicu za praćene automobile na putničkoj blagajni u iznosu od 2 EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Ellena group želi oporavak Boke i otvaranje hotela Plaža

Kompanija Ellena group iz Herceg Novog, koja je početkom aprila postala vlasnik 33% akcija u Vektra Boki, uputila je zahtjev stečajnom sudiji u Vektri Montenego (koja ima 59% akcija u Vektra Boki) Draganu Vukčeviću i stečajnom upravniku Radojici Grbi za sazivanje vanredne Skupštine akcionara "Vektra Boke". To je "Vijestima" kazao vlasnik Ellena group Danilo Matijašević. Teme vanredne Skupštine akcionara bile bi imenovanje novog upravnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.