NavMenu

Čiker MTB Maraton od 26. juna do 5. jula - Start u Kraljevu, cilj u Herceg Novom

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.05.2022. 13:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dudarev Mikhail/shutterstock.com)Ilustracija
Ovogodišnje izdanje Čiker MTB maratona, jubilarno 10. po redu, održaće se od 26. juna do 5. jula, saopšteno je iz TO Herceg Novi. Kako je navedeno, maraton startuje u Kraljevu, a cilj će biti u Herceg Novom.

Čiker MTB maraton trajaće 10 dana i nema takmičarski karakter. Na svojoj trasi biciklisti će proći preko mnogih planina u Srbiji i Crnoj Gori, kao što su Jelica, Golija, Hajla, Bjelasica, Sinjajevina i druge. Takođe, biciklisti će proći kroz Guču, Ivanjicu, Novi Pazar, Tutin, Rožaje, Berane, Kolašin, Nikšić, Trebinje i Herceg Novi.

Maraton će se, u najvećem djelu, kretati makadamskim, šumskim i planinskim putevima, obilazeći pri tome turističke destinacije u tri države. Povratak u Kraljevo će biti organizovan 5. jula.


Prijave za maraton se vrše putem zvanične stranice MTB Čiker, a krajnji rok za prijavu je 10. jun 2022. godine.

Maraton od 2012. godine organizuje MTBC Čiker u saradnji sa turističkim organizacijama Srbije i Crne Gore. Trasa maratona kreće iz Kraljeva, a završava se u nekom od gradova u Crnoj Gori.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.