NavMenu

Kompanija Bora Kečić - Specijalni Transporti nudi rješenja za najsloženije transportne zadatke

Izvor: eKapija Petak, 20.05.2022. 08:33
Komentari
Podeli
Kompanija "Bora Kečić - Specijalni Transporti" doo je osnovana 1948. godine. Od samog osnivanja kompanija se bavi transportom vangabaritnih i teških tereta, kao i dizanjem, instalacijom i pomjeranjem istih.

Tokom svih ovih godina sticali smo neprocjenjiva znanja i iskustva, tako da smo danas renomirana srpska kompanija osposobljena za izvršenje najsloženijih transportnih zadataka i rješenja. Nepogrešivo znamo na koji način i kojom trasom da izvršimo transport tereta, što predstavlja izazov za najveće svjetske kompanije iz ove branše.

Posjedujemo sertifikate: SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015, SRPS ISO 45001:2018, SRPS ISO/IEC 27001:2014.

Danas smo moderna evropska kompanija, opremljena najsavremenijom opremom i vozilima. Između ostalog raspolažemo i opremom od devet modularnih prikolica koje kada se spoje mogu da nose teret od 1.100 tona, auto dizalicama nosivosti 330 tona, 280 tona, tri komada od 100 tona, 45 tona, 32 tone i mnogim drugim, i specijalnim alatima.


Naši ekspertski timovi posjeduju izuzetno visok stepen svih neophodnih znanja i vještina koje uspješno koriste u izvršenju postavljenih zadataka, uz poštovanje svih najstrožih normi i standarda. Iskustvo i znanja koja smo stekli tokom proteklih sedam decenija su od neprocjenjivog značaja i uspješno ih prenosimo na mlađe kolege.

Pratimo sve značajne projekte izgradnje i rekonstrukcije, kao i kapitalne investicije u zemlji i regionu. Opremljeni smo sredstvima najnovije generacije. Imamo ekspertske timove koji rade na pripremi, realizaciji i kontroli najzahtjevnijih transporata, pretovara i manipulacijom tereta.

U pogledu konstantnih investicija, velikim projektima prilagođavamo vozni park i specijalne alate, ali smo posvećeni i stalnom profesionalnom usavršavanju timova, koji usvajajau nova znanja i tehnologije.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste naša referenca, tj. izvršenje pretovara i transporata preko 180 kompleta vjetrogeneratora u zemlji i u okruženju, transformatora, teških tereta i opreme za pivare, rudnike, željezare, termoelektrane, hidroelektrane, procesna i termo-tehnička postrojenja itd. Naši partneri su neke od najvećih svjetskih kompanija, kao što su General Electric, Vestas, Senvion, Alstom, Thyssen Krupp, Sinovel, FAM, TAKRAF, Kopex, i mnogi drugi.


Fotogalerija
Bora Kečić - Specijalni Transporti
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.