NavMenu

Hotel The Chedi dobitnik priznanja The World Luxury Awards

Izvor: Mina Petak, 15.10.2021. 14:14
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Hotel The Chedi Luštica Bay dobitnik je priznanja World Luxury Awards, svjetske luksuzne nagrade za ovu godinu.

Iz hotela je saopšteno da od ukupno tri osvojene nagrade, dvije predstavljaju titule za najboljeg na globalnom nivou, čime je hotel prepoznat kao svjetski lider.

- Osvojena su prva mjesta na globalnom nivou za hotel i restoran, kao i prvo mjesto na državnom nivou za spa centar - navodi se u saopštenju.

Generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay, Jan Albers, kazao je da istinski luksuz nije lako postići.

- Potrebno je predano i visokoefikasno osoblje koje je uvijek spremno da učini još više kako bi se svaki gost osjećao zbrinutim. Ovo je definicija luksuza. Vjerujem da The Chedi Luštica Bay svakog dana dokazuje da u svim segmentima njegovo predano osoblje konstantno teži ka tome da nijedan izazov ne ostane neriješen, njegujući odnos stalnog unapređenja usluge - rekao je Albers.

The World Luxury Awards je priznanje za vrhunsku uslugu svjetske klase u oblasti hotelijerstva i turizma.

Nagrade se dodeljuju na državnoj, regionalnoj, kontinentalnoj i globalnoj osnovi.

Pobjednici se biraju javnim glasanjem na mreži čime im se obezbjeđuje istinsko priznanje za naporan rad i posvećenost osoblja.

Izvršna direktorica The World Luxury Awards, Jana Stoman, saopštila je da mnogi faktori igraju ulogu u određivanju najvećih dobitnika - brend, lokacija i ukupno zadovoljstvo gostiju, kroz povratne informacije putem online recenzije, između ostalih kriterijuma.

The Chedi Luštica Bay, sa pet zvjezdica, prvi je od sedam hotela koji sa ponosom predstavlja Lušticu Bay.

- Smješten na pjeni od mora duž marine, sa direktnim prilazom pješčanoj plaži i vrevi promenade, Chedi Luštica Bay je dio mreže Leading Hotel of the World, sa internacionalnom reputacijom najatraktivnijeg hotela sa pet zvjezdica u Crnoj Gori - dodaje se u saopštenju.

Ovaj hotel, koji je već nagrađivan zbog izuzetne arhitekture, ima dva restorana, tri bara, play room, spa i teretanu sa unutrašnjim grijanim i bazenom na otvorenom, kao i privatnu plažu.

Luštica Bay je porodična zajednica, a The Chedi je posvećen ugodnom i relaksiranom boravku svih članova porodice.

Pažljivo osmišljene besplatne aktivnosti za djecu pružaju mogućnost mališanima da se oprobaju u raznim oblastima, čak i u umjetnosti, poslastičarstvu, sportovima i sličnim aktivnostima.

Svi ljubitelji aktivnog načina života, ili oni koji žele da praktikuju aktivan životni stil, u hotelu mogu da biraju između vožnje bicikla na poluostrvu Luštica, uživanja u vodenim sportovima, poput vožnje kajaka, veslanja na dasci, jedrenja i drugim sadržajima na moru i kopnu.

Hotel je odnedavno opremljen i unikatnim fitness sadržajem, čime se izdvaja kao lider zdravog načina života u Crnoj Gori.

The Chedi Lustica Bay hotelom upravlja Orascom Hotels Management, podružnica Orascom Development Group.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Industrija

Novi tender za zakup Željezare - Prednost kompanijama koje proizvode "zeleni čelik", u prvih pet godina najmanje 25 mil EUR investicija

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je novi tender za zakup pogona Čeličane i Kovačnice u cilju valorizacije i očuvanja proizvodnje čelika u fabrici sa tradicijom proizvodnje dužom od 65 godina. Pravo učešća na javnom pozivu imaju sve kompanije iz Crne Gore i inostranstva koje su registrovane i posluju u skladu sa Zakonima države u kojoj obavljaju svoje djelatnosti. U zakup se izdaju proizvodne i pomoćne hale, proizvodna

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.