NavMenu

Zašto su poslovni prostori u Porto Montenegru odličan izbor za biznis - Boka Place kao jedinstvena prilika za preduzetnike iz regiona

Izvor: Promo Srijeda, 01.09.2021. 14:04
Komentari
Podeli
(Foto: Porto Montenegro)
Lokacija poslovnog prostora strateški je značajna za moderan biznis. Posebno kada su u pitanju restorani ili trgovinske radnje. Savremeno poslovanje podrazumijeva poslovni prostor koji nije samo moderan, funkcionalan i oplemenjen dodatnim sadržajima, već čija je lokacija pristupačna velikom broju klijenata.

A kako bi bilo da za vaš biznis može da sazna 3 miliona ljudi iz čitavog svijeta? Upravo to nudi jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajfstajl projekata u Crnoj Gori - Porto Montenegro.

Već duže od deceniju Porto Montenegro predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja, osim stambenih jedinica, uključuje i luksuzni poslovni prostor za rentiranje.

Poslovati u društvu najboljih uvijek je bilo pitanje prestiža, a u Porto Montenegru svoje proizvode i usluge možete ponuditi klijentima iz čitavog svijeta. U sklopu luksuznog naselja Boka Place čija je izgradnja u toku, osim 213 stambenih jedinica koje su već u prodaji, u ponudi je i više od 40 lokala za izdavanje, kako lokalnim tako i međunarodnim retail operaterima.

(Foto: Porto Montenegro/ Promo)
Ukupna površina prostora za izdavanje je veća od 7.500 m2, a sastoji se od 34 radnji, 5 restorana i kafića, i 6 pop-up lokacija za kratkoročni najam. Od toga, čak 35% povrsine za izdavanje već je zakupljeno, a najveći zakupci su supermarket Voli i MCF bioskop.

Boka Place predstavlja izuzetnu priliku za sve preduzetnike iz regiona koji žele da se nađu u srcu luksuznog razvojnog projekta, jer Porto Montenegro i dalje raste, a godišnje ima više od 3 miliona posjetilaca.

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 30 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabilježeno je interesovanje iz preko 90 zemalja svijeta.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, kontaktirajte na mejl: retail@portomontenegro.com.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.