NavMenu

Rezultati poslovanja najuspješnijih preduzeća iz 2020. predstavljeni u publikaciji 100 najvećih

Izvor: eKapija+ Srijeda, 28.07.2021. 09:47
Komentari
Podeli
(Foto: 100 najvećih u Crnoj Gori)
Projekat 100 najvećih u Crnoj Gori i u drugoj godini sa Covid predznakom uspješno je zaokružio svoju centralnu fazu - prikupljanje i analizu podataka o poslovanju crnogorskih preduzeća, koje je objedinio u specijalnoj publikaciji Poslovne novine - 100 najvećih u Crnoj Gori 2021.

Rezultat višemjesečnog rada analitičkog partnera projekta, vodećeg crnogorskog provajdera bonitetnih informacija Business Intelligence Consultinga jesu upravo 25 rang-lista koje se mogu naći u publikaciji. To su 12 rang-lista na kojima su pobrojana mikro, mala, srednja i velika preduzeća po prihodima, dobiti i broju zaposlenih (po stotinu u svakoj, osim u velikima), 12 rang-lista klasifikovanih po najzastupljenijim djelatnostima poput trgovine, turizma, telekomunikacija i slično, te rang-lista najvećih rastućih preduzeća.

U okviru projekta 100 najvećih u Crnoj Gori, već četiri godine se analiziraju i rangiraju preduzeća koja posluju na teritoriji Crne Gore čija su osnova podaci prikazani u finansijskim izvještajima, a jasni kriterijumi po kojima se rangira su javno dostupni na zvaničnom sajtu projekta. Dobitnici prestižnih priznanja proglašeni su u maju, dok su podaci o svim rangiranim preduzećima objavljeni u ovogodišnjem izdanju Poslovnih novina - 100 najvećih u Crnoj Gori 2021.
(Foto: 100 najvećih u Crnoj Gori)
Dodatnu vrijednost publikaciji daju intervjui sa direktorom Poreske uprave Aleksandrom Damjanovićem, izvršnim direktorom NLB Banke Podgorica Dinom Redžepagićem, te predsjednikom Privredne komore Crne Gore Vlastimirom Golubovićem.

U publikaciji se mogu naći i poslovni profili koji sadrže zanimljive priče o nastanku, razvoju i viziji pedeset izvrsnih crnogorskih preduzeća koje su ostvareni rezultati svrstali u 100 najvećih u Crnoj Gori 2021.

Publikacija Poslovne novine - 100 najvećih u Crnoj Gori 2021 može se poručiti preko sajta 100 najvećih.

Projekat za unapređenje i promovisanje crnogorske privrede inicirao je vodeći crnogorski provajder bonitetnih informacija Business Intelligence Consulting uz podršku Privredne komore Crne Gore i uz generalno pokroviteljstvo NLB Banke Podgorica. Organizator projekta je BI Communication.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.