NavMenu

Prodato dva miliona akcija Novog duvanskog kombinata

Izvor: Mina Petak, 23.07.2021. 11:01
Komentari
Podeli
(Foto: Ti_ser/shutterstock.com)
Na Montenegroberzi je jutros u blok trgovini prodato 2,02 miliona akcija Novog duvanskog kombinata (NDK) za 2,02 mil EUR. Cijena po akciji je iznosila jedan EUR.

Prodati akcijski udio od 8,68%, prema podacima Centralnog klirinškog depozitarnog društva, odgovara Glavnom gradu Podgorica.

Inspektori su u četvrtak, kako je Vijestima kazao potpredsjednik Vlade i koordinator službi bezbjednosti Dritan Abazović, po nalogu direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića počeli kontrolu poslovanja NDK.


Abazović je kazao da je upravo Damjanović, na sjednici Biroa za operativnu koordinaciju (BOK) održanoj prije dva dana, tražio češću kontrolu NDK.

NDK se nalazi u slobodnoj carinskoj zoni, a shodno članu 18 Zakona o duvanu - slobodne zone ne podliježu tom zakonu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.