NavMenu

Fly Dubai od 30. juna ponovo leti za Crnu Goru

Izvor: Mina Ponedjeljak, 17.05.2021. 15:58
Komentari
Podeli
(Foto: Faiz Zaki/shutterstock.com)
Avio-kompanija Fly Dubai će, nakon godinu pauze, od 30. juna ponovo početi da leti dva puta sedmično za Tivat.

Komercijalni direktor kompanije, Joyhun Efendi, rekao je da Tivat nije nova destinacija za Fly Dubai.

- To je destinacija koja se među putnicima sa Bliskog istoka već pokazala kao interesantna i tražena. Nadamo se da će se zbog restrikcija koje u većem dijelu svijeta važe za posjete turista, mnogi gosti iz zemalja Bliskog istoka odlučiti za Crnu Goru - kazao je Efendi.

On je, kako se navodi u saopštenju sa arapske berze turizma Arabian Travel Market 2021 u Dubaiju, ocijenio da je Crna Gora mnogo napredovala u posljednjih nekoliko godina, prenosi Mediabiro.

Prema njegovim riječima, od kada Fly Dubai saobraća za Tivat, primijećeno je da putnici dolaze iz nekoliko razloga.

- Prvi razlog je klima, koja je u Crnoj Gori jako prijatna. Osim toga, putnici imaju mogućnost da obiđu planine i jezera, a tu je i veliki broj dobrih hotela, koji apsolutno zadovoljavaju njihove standarde - poručio je Efendi.


Fly Dubai, kako je naveo, promoviše Crnu Goru i ima za cilj da što više putnika dovede u Tivat.

- Broj letova zavisi od potražnje. Na primjer, mi smo 20. marta počeli da letimo za Tiranu dva puta sedmično, isto kao za Tivat, a već od sredine maja Tirana je postala destinacija gdje letimo svakog dana. Nadamo se da će, zbog cjelokupne situacije, ovo ljeto biti jako dobro, a postoji mogućnost da naše saobraćajne veze ka Crnoj Gori nastavimo i tokom zime - zaključio je Efendi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.