NavMenu

Air Montenegro 1. juna leti za Sarajevo

Izvor: Tanjug Srijeda, 12.05.2021. 15:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: My Good Images/shutterstock.com)Ilustracija
Avion nove crnogorske avio-kompanije ToMontenegro, pod brendom Air Montenegro, obaviće 1. juna let na relaciji Podgorica-Sarajevo i prevoziće fudbalere reprezentacije Crne Gore, najavio je Predrag Todorović, izvršni direktor kompanije.

- Prvog juna odradićemo let za Sarajevo na prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom BiH. Tako da ćemo 1. juna imati let iz Podgorice za Sarajevo za našu fudbalsku reprezantaciju i to je već dogovoreno. Da li će to biti prvi komercijani let ili ne to još nismo dogovorili, on će predstavljati simboličan početak naših komercijalnih operacija - rekao je Todorović u emisiji TV stanice Vijesti.

Naveo je i da će prvi komercijalni letovi biti na relaciji Beograd-Podgorica i Beograd- Tivat.

Todorović je dodao da će cijene karata odrediti tržište.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.