NavMenu

Nova led rasvjeta za Beogradsku ulicu u Podgorici

Izvor: eKapija Srijeda, 21.04.2021. 10:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: jod2523/shutterstock.com)Ilustracija
U nastavku modernizacije javne rasvjete na teritoriji Glavnog grada, gradsko preduzeće Komunalne usluge d.o.o. su završile su radove na rekonstrukciji javne rasvjete u Beogradskoj ulici.

Na pomenutoj lokaciji izvršena je zamjena 35 starih energetski neefikasnih svjetiljki sa novim savremenim LED svjetiljkama. Vrijednost investicije iznosi oko 16.000 EUR.

- Komunalne usluge će u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete i na drugim lokacijama u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za ovu namjenu. Ovim aktivnostima će se dodatno unaprijediti kvalitet osvijetljenosti saobraćajnica u Podgorici i značajno smanjiti potrošnja električne energije - saopšteno je.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Autoput Andrijevica-Peć povezuje Crnu Goru sa evropskim koridorima - I za gradnju dionice do Čakora očekuju se sredstva iz EU fondova

Auto-put Andrijevica – Peć bi na najbezbjedniji način povezao Podgoricu sa Prištinom i Skopljem, odnosno sa regijom kroz koju prolazi na teritoriji tih država, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Iz resora Filipa Radulovića ističu da taj putni pravac ispunjava prvi preduslov za finansiranje iz dostupnih EU fondova. Krajem februara Monteput je raspisao tender za izradu idejnog rješenja auto-puta Andrijevica - Peć,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.