NavMenu

Uskoro adaptacija objekta EPCG u Herceg Novom - U planu i rekonstrukcija naplatnih punktova širom CG

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.04.2021. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Elektroprivreda Crne Gore)
Objekat Elektroprivrede Crne Gore u Herceg Novom uskoro bi trebalo da bude rekonstruisan, najavljeno je iz kompanije.

Kako je soapšteno, objekat Funkcionalne cjeline Snabdijevanja EPCG u Herceg Novom obišli su izvršni direktor EPCG, Nikola Rovčanin, v.d. direktora agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog Aleksandar Kovačević i savjetnica za gradnju Vladana Kundačina.

Razlog obilaska ovog objekta, koji je vidno oronuo, bila je upravo inicijativa za njegovom adaptacijom i uređenjem prilaza. Očekuje se da u najrakraćem roku bude dogovorena saradnja ovog važnog projekta, u okviru kojeg bi Opština Herceg Novi uredila prilaz, a EPCG pokrenula postupak adaptacije objekta.

- Smatrao sam, na samom početku angažmana, da je od presudne važnosti da kompanija popravi imidž. Jedan od elemenata imidža svakako je i prostor u koji potrošači dolaze, u ovom slučaju informativno-naplatni punktovi. U prvoj sedmici svog rada u EPCG, nakon uvida u stanje objekata kompanije, pokrenuo sam inicijativu za adaptaciju i rekonstrukciju objekata - naplatnih punktova širom Crne Gore, koji se nalaze u stanju koje narušava ugled kompanije. Neki od tih objekata su u vlasništvu, a neke koristi najjača državna kompanije, ali nedopustivo je da i kladionice imaju uređenije prilaze i objekte od onih u vlasništvu najveće državne kompanije - naglasio je Nikola Rovčanin, izvršni direktor EPCG.

Rovčanin je istakao da je uvjeren da će u najkraćem mogućem roku, Elektroprivreda i Opština, zajedničkim snagama, ovaj objekat dovesti u stanje koje će služiti na ponos ovoj bokeljskoj opštini, ali prije svega, koji će građanima pružiti najbolju uslugu dok borave u prostoru EPCG.

- Podsjećamo da je naša kompanija podržala inicijativu o premještanju naplatnog punkta EPCG iz prostora Hadži Hasan džamije u Pljeviljima, i očekuje se da u najkraćem roku bude postignut dogovor izhmedju CEDIS-a, u čijem je vlasništvu ovaj objekat, Opštine Pljevlja i Islamske zajednice, a rješenje bude na dobrobit svih strana - saopšteno je.

Uskoro se očekuje i adaptacija ili alokacija informativno-naplatnih punktova u crnogorskim opštinama u kojima oni nisu na zadovoljavajućem nivou, koji odgovara imidžu najveće nacionalne kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.