NavMenu

Poznata ruska televizija snima film o Crnoj Gori - Kroz serijal "Magija ukusa" biće predstavljeni crnogorski tradicionalni delikatesi i bogata turistička ponuda

Izvor: eKapija Petak, 16.04.2021. 07:04
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Isidora Garčević)
Produkcija TV "Moja planeta" snima dva filma u Crnoj Gori uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Budve i Cetinja. Filmovi će biti posvećeni nacionalnoj kuhinji, promociji restorana, farmi, etno sela i drugih zanimljivosti i autentičnosti našeg podneblja.

Prvi ruski obrazovni kanal "Moja planeta", sa nacionalnom frekvencijom, emituje serijal "Magija ukusa", koji vodi popularni voditelj Anton Zajcev. Serijal ima milonsku gledanost širom svijeta.

- Ekipa produkcije ove popularne televizijske kuće trenutno boravi u našoj zemlji obilazeći mjesta Crne Gore, kao što su Kotor, Cetinje, Skadarsko jezero, ali i brojne druge. TV ekipa promoviše tradicionalne delikatese, poput vina, ribe i pršuta i bilježi kadrove kojima će dočarati raznovrsnost turističke ponude Crne Gore - saopšteno je iz NTO.

Serijal je koncipiran tako da svaka epizoda, odnosno kratki film od 26 minuta, predstavi neki novi region i da ga autentično prikaže ruskom tržištu, kao i svim zemljama ruskog govornog područija.

- Predstavnici televizije "Moja planeta" planiraju prikazivanje filmova iz ovog serijala dva puta nedjeljno u udarnim terminima tokom vikenda. Takođe, filmovi će biti prikazani preko 30 puta u različitim terminima programske šeme na istoj televiziji, a biće dostupni za gledanje i na njihovom zvaničnom YouTube kanalu. Filmovi snimani u Crnoj Gori biće emitovani početkom maja ove godine - navodi se u saopštenju.

Program ove popularne ruske televizije prati više od 23 miliona gledalaca u Rusiji, ali i oko 75 miliona širom svijeta, što je posebno važno za promociju naše zemlje na ruskom tržištu, imajući u vidu predstojeću ljetnju turističku sezonu, te interesovanje ruskih turista da ljetnji odmor provedu u našoj zemlji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.