NavMenu

Addiko banka predstavila servis Bank2Go - Putujući bankar nudiće bezgotovinske usluge širom Crne Gore, prva stanica Berane

Izvor: Mina Ponedjeljak, 12.04.2021. 14:55
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/24K-Production)
Addiko banka će, uz pomoć prvog putujućeg bankara - Bank2Go, svoje proizvode i usluge moći da ponudi širom Crne Gore, jednostavno, brzo i lako, saopštili su njeni predstavnici.

Bank2Go je specijalno vozilo sa poslovnim odjeljenjem koje pruža isključivo bezgotovinske bankarske usluge. Vozilo sjutra kreće na put i premijerno će se zaustaviti u Beranama, a potom obilaziti brojne gradove u zemlji.

Bankari će biti opremljeni prenosnim računarima koji će im omogućiti da plasiraju kredite, kreditne i platne kartice, pakete računa i pružaju sve usluge koje bankarski sluzbenik može da pruži u tradicionalnim filijalama, ekspoziturama i šalterima banke.

Izvršni direktor za komercijalne poslove u Addiko banci, Miloš Miketić, kazao je da je prvi putujući bankar još jedna kanal prodaje koji je jedinstven za Crnu Goru.

- Sa Bank2Go smo odlučili da se primaknemo klijentima koji u ovom trenutku nijesu u prilici da budu Addiko klijenti, odnosno koji su u onim gradovima gdje banka nije prisutna. Sa našim prodajnim osobljem i ovim specijalizovanim vozilom bićemo u prilici da svoje bankarske proizvode i usluge pinudimo širom Crne Gore, u djelovima gdje do sada nijesmo bili prisutni - rekao je Miketić na predstavljanju prvog putujućeg bankara na platou ispred Capital Plaze.

On je objasnio da se na taj način podiže i prisustvo Addiko banke i kvalitet usluge i servisa.

Addiko banka na ovaj način skraćuje udaljenost između banke i klijenata, donosi visokokvalitetne usluge i digitalne kanale direktno na njihovu adresu i zajedno sa znanjem i vještinama iskusnih savjetnika pruža izvrsnost u bankarskom poslovanju i odnosu prema klijentima.

Pomoćnica direktora sektora prodaje proizvoda na malo u Addiko banci, Milena Dragićević, saopštila je da je banka još jednom pokazala da hrabro korača putem digitalizacije i modernizacije, idući u korak sa najsavremenijim modelima poslovanja.

- Sa Bank2Go smo se približili onim klijentima koji do sada nijesu imali prilike da koriste naše digitalno bankarstvo, uz želju da im pomognemo, prepoznamo njihove potrebe i ponudimo naše usluge brzo, lako i jednostavno. Kroz uzbudljiv i inovativan mobilni kanal prodaje, spojili smo najbolje iz tradicionalnog, sa jedne strane, i modernog bankarstva, sa druge - rekla je Dragićević.


Bankarski savjetnici će, kako je navela, ličnim kontaktom premostiti fizičku udaljenost i ohrabriti i usmjeriti klijente da koriste prednosti mobilnog i elektronskog bankarstva.

Povodom lansiranja novog kanala prodaje, Addiko banka je pripremila i specijalnu ponudu za klijente, tako da će oni koji odluče da apliciraju za keš kredit imati mogućnost da u narednom periodu isti dobiju uz atraktivne uslove.

Bank2Go će, u prvoj sedmici, posjetiti gradove na sjeveru, a zatim i preostale od 16 opština u Crnoj Gori i pet različitih lokacija u Podgorici koje su planirane rutom.

Na svakom mjestu Addiko bankar na točkovima će se zadržati od nekoliko sati do dva dana, a zatim nastaviti dalje. Raspored dolazaka će biti istaknut na sajtu banke bank2go.addiko.me i najavljen putem lokalnih medija.

Addiko Bank2Go će redovno posjećivati gotovo 20 mjesta širom zemlje, prema unaprijed predviđenom rasporedu, i približiti savremene bankarske usluge stanovnicima u lokalnom okruženju.

Radno vrijeme putujućeg bankara je od osam sati do 16 sati, s tim da će po potrebi biti prilagođeno sezonskim prilikama i dešavanjima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.