NavMenu

Izabran novi Odbor direktora Luke Kotor

Izvor: Mina Petak, 09.04.2021. 15:46
Komentari
Podeli
Kotor (Foto: Pixabay.com/ravisimo)Kotor
Članovi novog Odbora direktora Luke Kotor su Ljiljana Popović Moškov, Branko Kovačević, Mano Rebronja, Radomir Rudanović i Jovo Pajović.

Iz kotorske Opštine su potvrdili Radiju Kotor da su oni izabrani na sjednici Skupštine akcionara, koja je održana u srijedu, glasovima predstavnika ukupno 1,27 miliona akcija, odnosno 92,24% kapitala.

Popović Moškov, Kovačević i Rebronja su predstavnici Opštine Kotor, koja je sa 57% akcija većinski vlasnik kompanije.

Rudanović je izabran u ime manjinskih akcionara, okupljenih oko kastodi računa kod Crnogorske komercijalne banke (CKB), dok je Pajović izabran kao predstavnik Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO).


Na sjednici su prethodno razriješeni članovi dosadašnjeg Odbora direktora, Tatjana Stanovčić i Ljubo Radović kao predstavnici Opštine Kotor, Stanislava Subotić ispred Fonda PIO i Radomir Rudanović u ime manjinskih akcionara, dok je Draško Krivokapić koji je u odboru zastupao Opštinu, preminuo prije oko dva mjeseca od posljedica koronavirusa.

Na skupštini su u novi Statut usvojeni i inkorporirani svi amandmani.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.