NavMenu

Vladimir Čađenović izabran za izvršnog direktora CEDIS-a

Izvor: Mina Petak, 09.04.2021. 11:03
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/Screenshot/CEDIS)
Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) imenovao je Vladimira Čađenovića za novog izvršnog direktora.

Odbor direktora je na sjednici održanoj u četvrtak, u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Statutom kompanije, prethodno razriješio dosadašnjeg izvršnog direktora Zorana Đukanovića.

Čađenović je rođen 1984. godine u Podgorici gdje je završio osnovnu i srednju školu. Pravni fakultet je završio na Univerzitetu Crne Gore gdje je i započeo radnu karijeru 2008. godine kao šef Odsjeka za studijska pitanja na Odjeljenju pravnog fakulteta u Budvi, a potom kao šef Studenske službe na Institutu za strane jezike Univerziteta Crna Gora, gdje je od 2011. godine obavljao poslove sekretara.

Advokaturom se bavio od 2016. godine.

Novoizabrani izvršni direktor stupiće na dužnost 10. aprila, shodno Kolektivnom ugovoru kompanije.


CEDIS se 30. juna 2016. godine izdvojio iz Elektroprivrede (EPCG), od kada posluje kao samostalni pravni subjekat sa licencom za obavljanje poslova operatora distributivnog sistema.

Osnovne djelatnosti CEDIS-a su distribucija električne energije, izgradnja i održavanje distributivnih objekata i mreže. CEDIS distribuira električnu energiju za oko 414 hiljada korisnika na području Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.