NavMenu

U okviru rizorta Porto Montenegro biće izgrađen prvi SIRO hotel u svijetu - U fokusu pružanje usluga velnesa i fitnesa, otvaranje planirano 2023.

Izvor: eKapija Utorak, 16.03.2021. 08:41
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
Kerzner International Holdings planira da 2023. godine, u luksuznom rizortu Porto Montenegro, otvori Siro Boka Place hotel, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Kako je navedeno, Kerzner International Holdings, čije su kompanije svjetski poznati Atlantis i luksuzni One&Only Resorts, u svoju ponudu dodaje novi, sportsko orjentisan brend.

- Siro Boka Place, prvi SIRO hotel u svijetu, planira otvaranje u 2023. godini, u luksuznom rizortu Porto Montenegro - stoji u saopštenju.

Zamišljeno je da hotel u osnovi pruža usluge fitness-a i wellness-a.

- SIRO će biti imerzivna destinacija životnog stila, stapajući granice između gostoljubivosti, fitness-a i wellness-a. Siro Boka Place gostima će ponuditi brojne zahtjevne jedriličarske rute, kao i niz biciklističkih ruta različite dužine i nadmorske visine za sve nivoe kondicije - ističu iz NTO.

Smješten oko vrhunskog fitness kluba, koji zauzima površinu od 930 kvadratnih metara, hotel će se, dodaju iz NTO, isticati potpuno opremljenom teretanom, prostorima za jogu i meditaciju, bazenom i prepunim rasporedom časova fitness-a.


- SIRO - akronim sačinjen od riječi snaga, inkluzivnost, refleksivnost i originalnost, koje ujedno predstavljaju i vrijednosti ovog brenda - namjerava da se udruži sa brojnim sportskim ličnostima i sportskim ambasadorima iz cijelog svijeta - dodaje se u saopštenju.

Iz Kerzner International-a naveli su da se raduju nastavku poboljšanja ljudskih života upoznavajući ih sa brendom SIRO, naročito prepoznajući značaj duhovnog zdravlja, koje je važnije nego ikada. Kako su dodali, za njih će primarni cilj biti izuzetan fitness i wellness, koji podržavaju moderne stilove života, uz njihovu prepoznatljivu uslugu i njegovanje urbane sredine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.