NavMenu

Asocijacija menadžera Crne Gore i Ambasada Hrvatske pokreću Diplomatsko-poslovni forum

Izvor: eKapija Srijeda, 03.03.2021. 14:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com)Ilustracija
Asocijacija menadžera Crne Gore i Ambasada Hrvatske u Podgorici postigle u dogovor o započinjanju realizacije projekta formiranja Diplomatsko-poslovnog foruma, kroz koji će crnogorski privrednici i poslovna zajednica imati priliku da komuniciraju sa predstavnicima ambasada u Crnoj Gori, koje se uključe u ovaj projekat.

Prilikom susreta predsjednika Asocijacije menadžera Crne Gore Budimira Raičkovića sa ambasadorom Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselkom Grubišićem, obostrano je ocijenjeno da je saradnja Asocijacije i Ambasade na veoma visokom nivou, navodi se na sajtu Asocijacije.


Ambasador se posebno zahvalio predsjedniku i članstvu Asocijacije na podršci za vrijeme razornog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku i interesovao za pripremu predstojeće izborne Skupštine Asocijacije, dodajući da vjeruje da će Asocijacija nastaviti da igra značajnu ulogu na poslovno društvenoj sceni Crne Gore, ali i kao jedan od lidera povezivanja u regionu jugoistočne Evrope, posebno u okviru Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope (AMSEE).


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.