Izvor: Glas zapadne Srbije | Utorak, 12.01.2021.| 18:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvaranje ski sezone na Torniku

(Foto: Maarten Duineveld/unsplash)
U srijedu, 13. januara, počinje ski sezona na Torniku. Za skijaše i bordere biće otvorena plava staza. Radno vrijeme ski centra je svakog dana od 9 do 16 sati.

JP Skijališta Srbije preduzela su neophodne mjere kako bi se obezbijedili uslovi za bezbjedan početak sezone i bezbrižno skijanje. Na ski centru se strogo poštuju sve propisane epidemiološke mjere, pa za otvaranje ski sezone neće biti organozovani muzički i drugi zabavni događaji.

U Info centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj PICKUP BOX na kome se mogu podići ski karte kupljene preko veb šopa Skijališta Srbije. Uređaj će biti dostupan u okviru radnog vremena Info centra, svakog dana od 9 do 17 sati.

Karte koje su kupljene preko web shopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski.

Još jedan PICKUP BOX uređaj postavljen je i na Ski centru Tornik, a karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski centra.
Tagovi:
TOS
ski sezona
Tornik
PICKUP BOX
ski pas
Podijelite:
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.