NavMenu

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju do 14. marta 2021. godine

Izvor: Promo Srijeda, 16.12.2020. 18:38
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / expoonline.rs)
Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije ovogodišnjeg onlajn izdanja poljoprivredng sajma u Novom Sadu održavaju se do srijede 23. decembra, biće ih više od 50 i emituju se uživo. Posle tog datuma, a do 14. marta, ostaju vidljive za odloženo gledanje, a i svi ostali sadržaji dostupni na platformi.

Kako navode iz Novosadskog sajma, 184 izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja - Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posjetioce.

Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Promovišu se najbolje ocijenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Direktan kontakt izlagača i posjetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posjetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Posjeta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.

Za posjetioce je organizovana Poklon igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere. Pravila učešća u Poklon igri su su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Generali Osiguranje Srbija je Generalni sponzor prvog onlajn izdanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Češka Republika je Zemlja partner, a Al Dahra Zlatni sponzor.

Sajam je podržalo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprvredu i šumarstvo i Grad Novi Sad.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.