NavMenu

U Staroj Varoši otvorena prva prodavnica orijentalnih suvenira Orient dekor

Izvor: eKapija Subota, 05.12.2020. 08:56
Komentari
Podeli
Sara Fetić Mujagić osnovala je suvenirnicu Orient dekor (Foto: Youtube.com/Screenshot/Glavni grad Podgorica)Sara Fetić Mujagić osnovala je suvenirnicu Orient dekor
U podgoričkoj Staroj Varoši otvorena je prva suvenirnica Orient dekor - Sare Fetić Mujagić, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako podsjećaju, Glavni grad je pokrenuo projekat revitalizacije Stare Varoši. Nakon kaldrmisanja ulica, rekonstrukcije kuće Rista Stijovića, Glavni grad je u oktobru podijelio bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 EUR za 10 najboljih biznis ideja. Već mjesec i po dana kasnije sa ponosom predstavljamo prvu suvenirnicu kao rezultat ovog projekta.

- Ovo je značajno kako zbog revitalizacije ovog dijela našeg grada, tako i zbog toga sto je naša podrška omogućila otvaranje novog biznisa i novih radnih mjesta u ovim epidemiološkim i ekonomskim okolnostima. Kao rezultat ovog konkursa danas je u Staroj Varoši otvorena prva radnja orijentalnih suvenira Orient dekor Sare Fetić Mujagić - saopšteno je na sajtu Glavnog grada.

Šef kabineta gradonačelnika Podgorice Nikola Mitrović istakao je da će Glavni grad i u narednom period nastaviti da oživljava duh Stare Varoši.

- Glavni grad je tu za svoje građane i podržaće svaku kvalitetnu ideju Podgoričana - kazao je Mitrović.

Sara Fetić Mujagić istakla je da joj je zadovljstvo što je dio uspješne priče Glavnog grada, te da će kroz svoj mali biznis nastojati da doprinese razvoju ovog kulturno-istorijskog jezgra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.