Izvor: RTCG | Subota, 21.11.2020.| 11:41
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ski centar Kolašin 1600 spreman za zimsku sezonu

(Foto: YouTube/screenshot)
Ski-centar Kolašin 1600 u potpunosti je spreman za predstojeću zimsku turističku sezonu sa kompletnom infrastrukturom kojom raspolaže. Zbog trenutne situacije sa COVID-19 fokusirali su se, kako ističe direktor skijališta Saša Jeknić, na domaće tržište i tržišta iz regiona.

Sve je podređeno domaćem gostu, tako da je i cjenovna politika promijenjena na način što su višednevne ski-karte smanjene za deset odsto, pišu Vikend novine.

- Tu je i akcija na sezonski ski-pas koja će trajati sve do 15. decembra, kada ćemo i zvanično, ukoliko nas vrijeme posluži, otvoriti zimsku turističku sezonu 2020/21. godine. Na akciji sezonski ski-pas za odrasle je 150 eura, dok je za djecu do 14 godina 80 EUR - rekao je Jeknić.

Prema njegovim riječima sezonska ski karta i ove godine podrazumijeva tri uzastopna dana skijanja na Olimpijskom centru Jahorina i isto toliko na nekom od skijališta kojima gazduju Skijališta Srbije.

- U ponudi za ovu godinu je i 10,5 kilometara ski-staza, što je za šest kilometara više nego prošle godine, poligon za obuku dnevnih skijaša, šestosjednu žičaru, dječji ski-lift, outdoor aktivnosti hiking, ture krpljama, nordijsko skijanje, team building aktivnosti, usluge transfera, ski-rental, škola skijanja, usluge restorana i kafe Troglava - naglasio je Jeknić Vikend novinama.

Parking na Ski-centru Kolašin 1600 je i ove godine besplatan.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.