NavMenu

Morsko dobro raspisalo tender za uređenje pristaništa Velika skela u Ulcinju - Za realizaciju projekta opredijeljeno 810.000 EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.11.2020. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom)
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za izvođenje radova na parternom uređenju Velike skele, pristaništa koje se nalazi ispod Starog grada u Ulcinju. Pristanište se nalazi na katastarskim parcelelama broj 3604, 3603 i 3605, a kako se navodi u tenderu, riječ je o prvoj fazi radova.

Ukupna površina rekonstrukcije je 4.600 m2, a procijenjena vrijednost javne nabavke je 669.424,50 EUR, odnosno 810.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

Pravo učešća na tenderu imaju svi ponuđači koji ispune tražene uslove.

Rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar 2020. godine do 10 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 10:30. Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda.

Rok izvršenja ugovora je 180 kalendarskih dana od uvođenja izabranog izvođača u posao.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.

(Foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom)
Podsjetimo, Morsko dobro je nedavno saopštilo da je u 2019. godini ostvarilo dobit od 2,5 mil EUR, te da će taj novac biti upotrijebljen za realizaciju 13 kapitalnih projekata za koje je Javno preduzeće završilo projektnu dokumentaciju tokom 2020. godine.

Kao jedan od najznačajnijih projekata označen je upravo projekat uređenja Velike skele I, u koji će biti uloženo 835.000 EUR.

- Ovaj projekat obuhvata popločavanje velikog trga, u površini od 4.600 m2, zatim postavljanje javne rasvjete, sadnju zelenog pojasa uz stijene i postavljanje urbanog mobilijara, te organizaciju amfiteatra - prostora za gradske manifestacije - saopšteno je tada iz Morskog dobra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.