NavMenu

Raspisan Konkurs za dodjelu državne nagrade Oktoih

Izvor: eKapija Utorak, 27.10.2020. 15:33
Komentari
Podeli
(Foto: Ministarstvo prosvjete)
Ministarstvo prosvjete raspisalo je Konkurs za dodjelu Državne nagrade Oktoih za 2020. godinu. Predlozi kandidata za Nagradu podnose se do 25. novembra, saopšteno je iz ovog resora.

- Državna nagrada Oktoih dodjeljuje se građaninu Crne Gore ili pravnom licu koje ima sjedište na teritoriji Crne Gore, za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja, kao i učeničkog i studentskog standarda. Ukupno se mogu dodijeliti tri nagrade - navodi se u saopštenju.

Predlozi se podnose Žiriju za dodjelu Državne nagrade "Oktoih", Ministarstvo prosvjete, Ul. Vaka Đurovića b.b., 81000 Podgorica.

Predlagač je dužan da uz prijedlog dostavi i pisane dokaze za njegovo obrazloženje. Prijedlozi koji ne budu dostavljeni Žiriju u naznačenom roku, neće se razmatrati. Tekst konkursa koji sadrži kriterijume i potrebna dokumenta može se naći na sajtu Ministarstva prosvjete.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Autoput Andrijevica-Peć povezuje Crnu Goru sa evropskim koridorima - I za gradnju dionice do Čakora očekuju se sredstva iz EU fondova

Auto-put Andrijevica – Peć bi na najbezbjedniji način povezao Podgoricu sa Prištinom i Skopljem, odnosno sa regijom kroz koju prolazi na teritoriji tih država, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Iz resora Filipa Radulovića ističu da taj putni pravac ispunjava prvi preduslov za finansiranje iz dostupnih EU fondova. Krajem februara Monteput je raspisao tender za izradu idejnog rješenja auto-puta Andrijevica - Peć,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.