Izvor: eKapija+ | Utorak, 20.10.2020.| 15:03
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Culture Impact Conference 2020 od 29. novembra do 1. decembra - Rješenja za pad povjerenja u organizacijama u regionu

(Foto: Culture Impact Conference)
Pored prijeteće recesije i smanjenog plasmana roba i usluga, organizacije u regionu treba da brine i vjerovatni pad povjerenja unutar timova i na relaciji zaposleni - poslodavac, koji vode u brojne socio-ekonomske posledice. Na ovo upozoravaju organizatori Culture Impact Conference 2020, vodećeg regionalnog dešavanja za menadžment i HR na našim prostorima.

To je ujedno i razlog zašto se konferencija koji okuplja najnaprednije kompanije iz regiona i svijeta oko teme organizacione kulture ove godine bavi prije svega pitanjem povjerenja i iznalaženje rješenja za probleme na ovom polju.

Culture Impact Conference 2020 se ove godine održava od 29. novembra do 1. decembra, i u sklopu trodnevne agende ima čak 18 predavača.

Predviđene su radionice, panel diskusije, predavanja i virtuelna druženja, budući da se konferencija u skladu sa preporukama održava online putem platforme Zoom.

Učesnici će imati priliku da čuju Brajana Robertsona, tvorca Holacracy - revolucionarnog sistema menadžmenta koji isključuje tradicionalnu hijerarhiju, ali i da prođu kroz dvosatni workshop Sari Van Poelje, svjetskog stručnjaka za agilnost, inovacije i liderstvo.

Preostali predavači dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, te je većina predavanja, panel diskusija i radionica na jezicima sa teritorije bivše Jugoslavije.

Kompletna agenda dostupna je na sajtu konferencije, a karte se kupuju putem porudžbine na office@culturemanagement.rs ili putem GigsTix-a. Ulaznice po nižim cijenama su dostupne samo do kraja oktobra.

Impact sponzori konferencije su Hooloovoo i Vega IT Sourcing, dok su Gold sponzori Direct Media United Solutions i Vip mobile. E kapija je medijski pokrovitelj događaja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.