Izvor: Promo | Utorak, 20.10.2020.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija Musculus je lider u regionu u postavljanju sportskog parketa - Iskustvo dugo više od 30 godina

(Foto: Musculus)
Kompanija Musculus već više od 30 godina bavi se opremanjem sportskih objekata, teretana i fiskulturnih sala. Kompanija radi i na opremanju vrtića, bazena, dječijih igrališta, rezidencijalnih objekata…

- Lideri smo u regionu u postavci sportskog parketa i nudimo kompletnu uslugu od izrade projekta i pripreme dokumentacije, preko isporuke, pa do ugradnje, montaže i servisiranja - navode iz kompanije Musculus.

Glavna prednost kompanije je, kako kažu, to što imaju tim stručnjaka koji vrši kompletnu instalaciju i opremanje prostora.

- Opremanje podova je jedan od najvećih segmenata brenda Musculus, i u fokusu je naših delatnosti poslednjih 20 godina. Naša ekspertiza u ovom širokom polju obuhvata opremanje sportskih objekata, prostora za život i rad, kao i prostora za specijalne namjene - kažu iz kompanije.

U ponudi Musculusa možete pronaći veliki izbor materijala sa različitim teksturama i bojama. Kada su u pitanju instaliranje i održavanje, klijentima je na raspolaganju stručna pomoć u montažno-demontažnim radovima. Takođe, za pružanje svih informacija u svakom trenutku vam je na raspolaganju I stručni tim kompanije Musculus

- Naše najpoznatije reference su Beogradska Arena i Hala Pionir u Srbiji. Što se tiče Crne Gore, radili smo parket u Sportskom centru Igalo, Mediteranskom sportskom centru Budva, sportsku salu u hotelskom kompleksu Verde, pod i opremu u SC Fair Player Lješevići, te koševe u hali Morača. Takođe smo opremili i veliki broj osnovnih i srednjih škola - zaključuju iz kompanije Musculus.


Fotogalerija
Mediteranski centar Budva - Musculus

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.