Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 19.10.2020.| 13:58
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Karisma investirala 150 mil USD u novi hotelski kompleks u Dominikanskoj Republici (FOTO)

(Foto: Karisma Hotels & Resort)
Predsjednik Karisma grupacije u Dominikanskoj Republici Horhe Feliz i suosnivač Karisma grupacije Ljubiša Krstajić sa saradnicima predstavili su projekat i upoznali rukovodstvo Dominikanske Republike sa luksuznim i međunarodno poznatim brendovima Margaritaville Island Reserve Cap Cana i TUI Sensatori Cap Cana. Inaguracija projekta zakazana je za oktobar naredne godine, kad će ovaj kompleks imati 519 luksuznih soba i apartmana.

- Procijenjena investicija iznosi 150 mil USD. U svojoj prvoj fazi, koja bi trebalo da bude otvorena 2021 godine, kompleks će imati 519 soba, 268 za Margaritaville, 251 za TUI Sensatori, koje će imati porodični koncept, i 40 vila samo za odrasle, sa uslugom na najvišem nivou - saopšteno je iz kompanije Karisma.

Hotel će imati 11 restorana, šest barova, dvije recepcije, jedan spa, šest bazena, dva pozorišta, kao i sportski sadržaj, te craft beer fabriku u kojoj će gosti uživati u umjetničkom iskustvu prozivodnje piva.

Karisma grupacija ima ekskluzivitet za Karibe i Meksiko, a turističku ponudu ovih destinacija upotpuniće kompleks Margaritaville Island Reserve i TUI Sensatori Cap Cana. Margaritaville je stil života inspirisan tekstovima i životom Jimmy Buffet-a, čije pjesme izazivaju strast za tropskim bjekstvom i potpunim opuštanjem.


Fotogalerija
Novi hotelski kompleksi Karisma grupacije

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.