NavMenu

U Krnješevcima kod Stare Pazove planirana gradnja skladišta za prodaju, rentiranje i servis polovnih viljuškara

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.10.2020. 08:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Michael Kauer)Ilustracija
Preduzeće Browell doo iz Bačke Palanke planira izgradnju skladišta za viljuškare u Krnješevcima kod Stare Pazove.

Prema Urbanističkom projektu koji je Opština Stara Pazova stavila na javnu prezentaciju, u planu je gradnja skladišnog objekta kapaciteta pedeset viljuškara. U objektu koji opsluživati šire područje Beograda, vršiće se i rentiranje, servis i prodaja viljuškara i prateće mehanizacije.

Kako je navedeno u projektnoj dokumentaciji koju je izradio JP Zavod za urbanizam Niš, parcela na kojoj je planirana gradnja nalazi se u sjeverozapadnom dijelu radne zone u blizini naselja Krnješevci, na površini od 33 a i 50 m2.

Izgradnja skladišta za viljuškare predviđena je u dvije faze. U prvoj će se graditi sam objekat skladišta, sa skladišnim prostorom (halom) i pomoćnim prostorijama, dok je u drugoj fazi u planu dogradnja skladišta još jednim skladišnim prostorom, koji bi sa glavnim objektom činio funkcionalnu cjelinu. Pored objekata skladišta viljuškara planirani su trafo stanica, saobraćajnice, pješačke staze, platoi, upojni otvoreni zemljani kanal za atmosfersku vodu, septička jama, priključak na vodovodnu mrežu i slično.


Ispred skladišta planirano je postavljanje bilborda sa informacijama o preduzeću.

U projektu se navodi da preduzeće Browell posluje od 2005.godine, a osnovna djelatnost je uvoz, servis, prodaja i rentiranje polovnih viljuškara na električni, dizel i gasni pogon.

U ponudi imaju remontovane viljuškare, servisna vozila za terenske popravke, transportna vozila za prevoz viljuškara i radnih mašina, kao i platforme za rad na visinama.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.