NavMenu

Svake srijede i subote revija domaćih proizvođača u Luštici Bay

Izvor: Mina Petak, 31.07.2020. 14:52
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Proizvođači različitih domaćih proizvoda imaće priliku da dva puta sedmično, subotom i srijedom, svoje proizvode izlože u Luštici Bay, u okviru projekta Luštica Bay Farm Fresh.

Iz Luštice Development je saopšteno da će, u sklopu te svojevrsne farme svježih domaćih proizvoda, a u saradnji sa Udruženjem seoskih domaćinstava Crne Gore, u poslovnom prostoru B2-3 na šetalištu u Marina naselju Luštica Bay od 10 do 21 svake srijede i subote biti izložena kolekcija odabranih proizvoda kao što su sir, maslinovo ulje, sapuni, sokovi, likeri, vino, suveniri i slični proizvodi.

- U subotu će vino, maslinovo ulje i ručno pravljene proizvode od maslina ponuditi izlagači Vinarija Garnet i domaćinstvo Mlin Čelanovica - navodi se u saopštenju.

U srijedu će proizvode izlagati domaćinstvo Pony Art Garden.

Iz Luštice Development su objasnili da se radi o domaćim luštičkim sirevima, maslinama i maslinovom ulju, domaćem luštičkom vinu, likerima, suvenirima od maslinovog drveta, školjki i kamenja.

Istog dana proizvode od meda prikazaće domaćinstvo Radman.

Luštica Bay Farm Fresh je posebno osmišljen prostor, platforma kreirana sa namjerom da obezbijedi stalnu reviju domaćih proizvoda i proizvođače poveže sa novim tržištem.

- Kompanija u kontinuitetu podstiče saradnju sa domaćim proizvođačima i ugostiteljima pa su u marina naselju u partnerstvu sa domaćim ugostiteljima i ove godine otvoreni novi sadržaji - restorani, uslužni objekti i plažni klubovi - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.