NavMenu

Rekonstrukcija starog puta prema Danilovgradu biće gotova u septembru

Izvor: Dan Petak, 17.07.2020. 08:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: jocic/shutterstock.com)Ilustracija
Stari put ka Danilovgradu biće završen tokom septembra, rekao je Savo Parača, direktor Uprave za saobraćaj, koji navodi da radovi idu planiranim tokom. U toku je izgradnja potpornih zidova, a gradnja pet kilometara puta počela je u maju.

- Izvođač radova se trudi da što prije posao završi. Ukoliko dođe do nekih problema oni se rješavaju u hodu. To će biti izuzetna saobraćajnica i sve što je po projektu biće urađeno. Radovi će biti završeni tokom septembra - rekao je Parača, prenosi Dan.

Zbog radova na starom putu prema Danilovgradu stanovnicima Vranjickih Njiva i Veljeg brda, ali i onima koji koriste ovaj put da stignu do Spuža posljednjih dana, duplo više vremena treba kako bi stigli do željene destinacije.

Put je cijelom dionicom iskopan, na nekim djelovima saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično, vozi se po makadamu pa se diže i velika prašina.

Mještani koji novi put odavno priželjkuju, kažu da se moraju naoružati strpljenjem, snalaze se na razne načine, koriste i alternativne puteve, ali smatraju da se radovi ovom dinamikom neće završiti za četiri do pet mjeseci, kako kažu nadležni.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.