NavMenu

RAE produžila privremeni status povlašćenog proizvođača za mHE Krkori

Izvor: Mina Subota, 04.07.2020. 12:50
Komentari
Podeli
(Foto: shuttestock.com)
Regulatorna agencija za energetiku (RAE) produžila je preduzeću Vodovod i kanalizacija Andrijevica privremeni status povlašćenog proizvođača električne energije za malu hidroelektranu (mHE) Krkori.

Privremeni status se produžava do kraja ove godine.

Odbor RAE je na sjednici donio i odluku da bjelopoljskoj kompaniji AP Petrol izmijeni licencu za obavljanje djelatnosti snabdijevanja krajnjih kupaca tečnim naftnim gasom.

Izmjena se odnosi na to što se dodaje još jedna benzinska stanica za obavljanje djelatnosti u Beranama.

Usvojen je i zahtjev kompanije E.C. Auto trade Tuzi za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata drumskim transportnim sredstvima.

Takođe, Odbor RAE je usvojio i zahtjev Jugopetrola za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti skladištenja i distribucije naftnih proizvoda i gasa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Ellena group želi oporavak Boke i otvaranje hotela Plaža

Kompanija Ellena group iz Herceg Novog, koja je početkom aprila postala vlasnik 33% akcija u Vektra Boki, uputila je zahtjev stečajnom sudiji u Vektri Montenego (koja ima 59% akcija u Vektra Boki) Draganu Vukčeviću i stečajnom upravniku Radojici Grbi za sazivanje vanredne Skupštine akcionara "Vektra Boke". To je "Vijestima" kazao vlasnik Ellena group Danilo Matijašević. Teme vanredne Skupštine akcionara bile bi imenovanje novog upravnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.