NavMenu

Završen pretkvalifikacioni poziv za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, tretman i inseneraciju mulja u Podgorici

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.02.2020. 15:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gameanna/shutterstock.com)Ilustracija
Glavni grad podgorica i Vodovod i kanalizacija Podgorica nakon potpisivanja Ugovora sa konsultantskom kućom Fichtner došli su do najznačajnijeg segmenta Projekta sakupljanja, prečišćavanja i odvođenja otpadnih voda Podgorice, otvaranja pretkvalifikacionog poziva za objekte postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, postrojenja za tretman mulja i postrojenja za inseneraciju mulja, saopšteno je iz PG Biroa.

Poziv za odabir izvođača radova koncipiran je po principu dvostepenog tenderskog postupka. Prvi korak je pretkvalifikaciona procedura, koja omogućava da se sagleda tehnički i finansijski bonitet firme i da se na taj način koncipira drugi krug, odnosno krug kvalifikacija, gdje se radi o konkretnoj ponudi izvođača prema Glavnom gradu i KfW banci kao partneru na projektu.


U prethodnom periodu pokazano je veliko interesovanje za ovaj Projekat, u prilog tome govori činjenica da je više od 40 firmi podiglo tendersku dokumentaciju.

Ponude za ovaj segment Projekta u predviđenom roku predalo je pet kompanija i to: Passavant Energy& Environment GmbH, Germany, SafBon Water Service (Holding)Inc., Shanghai, Consortium PWT-ISECC Germany, JV BESIX- INIMA i KUZU TOPLU KONUT INŞAAT A.S.

U narednih 30 dana Komisija za ocjenjivanje ponuda će izvršiti pregled dostavljene dokumentacije, što ima za cilj da kompanije koje su ispunile pozivom tražene kriterijume budu pozvane u drugi kvalifikacioni krug.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.